kherson-rosiiany-z-ranku-aktyvizuvaly-ataky-dronamy-uzhe-6-postrazhdalykh

Херсон: росіяни з ранку активізували атаки дронами, уже 6 постраждалих

 • 26559 переглядiв

Російські військові масово атакують дронами мирних жителів у прибережних районах Херсонщини. Серед постраждалих - 82-річна жінка з Антонівки та 58-річний чоловік із селища Садове.

У Херсоні та передмісті російські військові з ранку масовано атакують дронами мирних жителів у прибережних районах, відомо вже про 6 постраждалих, повідомив у суботу голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Сьогодні окрім задимлення повітря у Херсоні, спостерігаємо активність ворожих безпілотників. Від самого ранку російські військові масовано атакують дронами мирних жителів у прибережних районах. На цю годину маємо вже 6 постраждалих

- написав Прокудін у Telegram.

Дим охопив Херсон через масштабну пожежу від атаки рф: дали рекомендації населенню10.08.24, 10:59

Так, за останню годину у Херсонської ОВА повідомили про ще двох постраждалих через ворожі атаки з дронів, на додачу до 4, про яких повідомлялося раніше сьогодні.

У Херсоні за ранок уже четверо постраждалих через удари рф: троє зазнали атаки з дрона10.08.24, 11:30

"Атаки російських безпілотників не припиняються. Черговою "мішенню" окупантів стала жителька Антонівки, яка знаходилась на вулиці. 82-річну потерпілу з вибуховою травмою та пораненням ноги шпиталізували до лікарні", - повідомили в ОВА у Telegram.

Також під удар ворожого безпілотника, за даними ОВА, потрапив цивільний у селищі Садове. "Чоловік, 58 років, дістав уламкові поранення спини та ноги. Бригада "екстренки" доставила його до лікарні для надання меддопомоги", - зазначили в ОВА.

Під ворожий удар, зі слів Прокудіна, потрапляють люди, які перебувають на зупинках громадського транспорту, поблизу магазинів.

"Закликаю жителів передмістя, селищ Садове, Антонівка, Кіндійка, а також мешканців Дніпровського району, сьогодні по можливості залишатись вдома. Не виходьте на вулицю без нагальної потреби, щоб не наражати себе на небезпеку", - наголосив голова ОВА.

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі