kherson-i-peredmistia-z-samoho-ranku-pid-udarom-viisk-rf-uzhe-6-postrazhdalykh-sered-nykh-dytyna

Херсон і передмістя з самого ранку під ударом військ рф: уже 6 постраждалих, серед них дитина

 • 22431 переглядiв

Вранці російські війська атакували Херсон та передмістя. Внаслідок обстрілів постраждали шестеро людей, включаючи 15-річну дівчину. Поранені отримали вибухові травми та уламкові поранення.

Уранці російські війська атакували Херсон та передмістя. Внаслідок ворожих обстрілів постраждали шестеро людей, включаючи 15-річну дівчину. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у середу, пише УНН.

З самого ранку російська війська бʼють по Херсону та передмістю

- написав Прокудін у Telegram.

Деталі

Зі слів Прокудіна, близько 6:00 під ворожий удар у місті потрапило троє людей, які перебували в будинку. Це - 39-річна жінка та її 15-річна донька, а також 41-річний чоловік. Дитину з мамою шпиталізували з вибуховими травмами, контузіями, у жінки також поранена спина. Херсонцю надали медичну допомогу на місці.

О пʼяті ранку, за його даними, російські війська атакували й Кіндійку. Били по людських оселях, через що постраждали двоє людей. Бригада "швидкої" доставила до лікарні 49-річну жінку та 58-річного чоловіка. У них – контузії, вибухові травми та уламкові поранення.

Окрім цього, як повідомив голова ОВА, до лікарні звернувся 59-річний житель Антонівки, який через ворожий обстріл дістав уламкове поранення передпліччя та гомілки.

На Херсонщині росіяни поцілили в інфраструктуру, 6 поранених14.08.24, 08:38

Популярні

Новини по темі

Черкащина вночі зазнала атаки рф: знищено 3 дрони

 • 25323 переглядiв

Сухо і до 31° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 29276 переглядiв