kharkiv-potrebuie-vstanovlennia-141-obiekta-vyroblennia-enerhii-terekhov

Харків потребує встановлення 141 об’єкта вироблення енергії - Терехов

 • 15242 переглядiв

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про необхідність встановлення 141 об'єкта вироблення енергії для децентралізації системи енергопостачання. Наразі у місті встановлено 22 когенераційні установки та 31 модульну котельню.

Наразі у Харкові встановлено 22 когенераційні установки і 31 модульну котельню, але загальна потреба міста напередодні опалювального сезону становить 141 об’єкт вироблення енергії. Про це розповів мер Харкова Ігор Терехов в ефірі телемарафону, передає УНН.

Ця нарада була присвячена підготовці до опалювального сезону, сталого живлення Харкова. Ви розумієте, що сьогодні, на жаль, власну генерацію Харків немає, бо всі об’єкти генерації, які живили наше місто, були розтрощені нашим ворогом. Тому ми сьогодні дуже ретельно працюємо з нашими міжнародними партнерами і з різними фондами, які допомагають місту готуватися до опалювального сезону. Сьогодні в нас є чіткий план дій. Ми маємо поставити до опалювального сезону 141 генераційну і когенераційну установку, щоб децентралізувати систему енергоживлення. Це головна мета і цьому була присвячена увага на нараді, яку вчора проводив Президент України Володимир Зеленський у Харкові,

- сказав Терехов.

Деталі

Він наголосив, що підготовка до опалювального сезону у Харкові почалася з моменту завершення минулого опалювального сезону.

"Працюємо фактично цілодобово, щоб децентралізувати систему енергозабезпечення, теплопостачання і водопостачання. В нас розроблений план дій", - додав Терехов.

Нагадаємо

Вчора Президент України Володимир Зеленський,  перебував з робочим візитом на Харківщині, провів нараду щодо безпекової та енергетичної ситуації у регіоні.

Під час наради начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та міський голова Харкова Ігор Терехов поінформували про підготовку регіону до осінньо-зимового періоду. За словами Ігоря Терехова, уже встановлені 22 когенераційні установки та 31 модульна котельня.

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 30 липня: долар та євро суттєво послабились

 • 15896 переглядiв