katastrofy-nemaie-ale-ne-bachyty-problem-ne-vyide-budanov-pro-zahrozu-nastupu-z-pivnochi

"Катастрофи немає, але не бачити проблем не вийде" – Буданов про загрозу наступу з Півночі

 • 28822 переглядiв

Є проблеми, які мають тенденцію до загострення, але катастрофічної ситуації щодо загрози наступу з Півночі поки що немає, вважає начальник Головного управління розвідки міністерства оборони України Кирило Буданов.

Очільник ГУР МО Кирило Буданов підтвердив існування проблем, що мають тенденцію до загострення, але запевнив, що катастрофічної ситуації наразі немає. Ці коментарі він зробив після запитання журналіста про можливий вплив планів Кремля мобілізувати 300 тисяч росіян на майбутні наступальні дії на сході та півночі.Про це очільник ГУР розповів у інтерв’ю NV, пише УНН.

"Скажімо так: проблеми є, вони мають тенденцію до загострення", - сказав Буданов та додав, "катастрофи немає, але не бачити проблем не вийде".

Цю відповідь було надано після того, як журналіст запитав, чи вплинуть плани Кремля мобілізувати 300 тисяч росіян на наступальні дії окупантів на сході та півночі в найближчому майбутньому.

"Розумієте, це така для мене трохи анекдотична ситуація. Бо коли всі два роки кричали, що зараз із півночі буде атака, ми всім казали, що цього не буде. Нічого не було. У той момент, коли ми сказали, що зараз буде атака з півночі, всі одразу - а може, не буде?" - відповів Буданов.

Однак очільник ГУР уточнювати, про які саме напрямки на півночі йшлося, не став.

"Я вже казав комусь із західної преси: хороших новин у мене в цьому році багато не буде, на жаль", - констатував Буданов.

Обстановка на кордоні з білоруссю повністю контрольована, прикордонники не відмічають переміщення техніки та сил ворога - Демченко11.07.24, 10:17

Популярні

Новини по темі

У Львові поховали прах одного з останніх командирів УПА

 • 18723 переглядiв

Над Дніпропетровщиною збито безпілотник-розвідник

 • 27846 переглядiв