ukenru
karpati-zaznali-rozgromnogo-fiasko-vid-shakhtarya

"Карпати" зазнали розгромного фіаско від "Шахтаря"

 • 10448 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. У 13-му турі Української Прем’єр-ліги донецький "Шахтар" на виїзді зустрічався з "Карпатами", повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "гірників".

Повернення до старту молодий нападник Андрій Борячук одразу ж відзначив голом. Уже на 10-й хвилині Підківка помилився, вибиваючи від воріт, і подарував м’яч Борячукові, який упевнено пробив у ближній кут та відкрив рахунок – 0:1. Надалі команди намагалися налагодити контроль м’яча й комбінаційну гру. Наприкінці тайму Понде і Тете знов спробували спіймати кіперів несподіваними ударами, однак ті були надійними.

Дебют другої половини видався більш бадьорим і змістовним. Спершу Шевченко потягнув гарматний удар від Назарини, а Підківка врятував господарів від удару Дентіньо. Натомість Вікторові Коваленкові, що вийшов на заміну, вистачило двох хвилин, аби відзначитись: вигравши боротьбу в суперника, півзахисник "гірників" головою підрізав м’яч у сітку – 0:2.

Невдовзі рахунок став великим: після заблокованого удару Дентіньо м’яч відскочив до Тете, й бразилець упевнено поклав його в дальній кут. Потім Борячук місцем на полі поступився Даниїлові Сіканові, а гості далі створювали моменти. Вакуленко прийняв на себе постріл здалеку Коваленка, Бондар пробив головою над поперечиною, а удар Сікана зі штрафного парирував голкіпер львів’ян. Господарі відповіли лише небезпечним стандартом у виконанні Войковіца – поруч зі стійкою.

Отже, 3:0 – "Шахтар" спокійно розбирається з "Карпатами" і починає процес підготовки до ключового поєдинку Ліги чемпіонів з "Динамо" в Загребі.

Зазначимо, "Шахтар" зі значним відривом йде першим (37 очок), "Карпати" тільки 10-ті (10 балів).

Українські Національні Новини

Спорт