kabmin-zvilnyv-dzhaparovu-z-posady-pershoho-zastupnyka-holovy-mzs

Кабмін звільнив Джапарову з посади першого заступника голови МЗС

 • 21002 переглядiв

Кабінет Міністрів України схвалив звільнення Еміне Джапарової з посади першого заступника міністра закордонних справ та призначив Олега Осіяна першим заступником голови та Андрія Крейтора заступником голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Кабінет міністрів України на своєму засіданні 2 квітня ухвалив розпорядження про звільнення Еміне Джапарової з посади першого заступника міністра закордонних справ України, повідомив у вівторок представник уряду у парламенті Тарас Мельничук, пише УНН.

Кабінетом міністрів України звільнено Джапарову Еміне Айяровну з посади першого заступника міністра закордонних справ України

- написав Мельничук у Telegram.

Деталі

Також уряд, з його слів, призначив:

● Олега Осіяна першим заступником голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів;

● Андрія Крейтора заступником голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський у лютому указом призначив Еміне Джапарову постійним представником України при міжнародних організаціях у Відні.

У 2020 році Джапарова стала першим заступником голови МЗС.    

Популярні

Новини по темі