kabmin-vydilyv-470-mln-hrn-na-rezervne-teplopostachannia-dvokh-naselenykh-punktiv-shcho-vidomo

Кабмін виділив 470 млн грн на резервне теплопостачання двох населених пунктів: що відомо

 • 15813 переглядiв

Уряд України виділив понад 470 млн грн на забезпечення резервного теплопостачання Бурштина та Добротвора. Кошти підуть на закупівлю додаткового енергетичного обладнання після пошкодження єдиних виробників тепла внаслідок ракетних ударів.

Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні виділив понад 470 млн грн на забезпечення резервного теплопостачання двох населених пунктів. Про це повідомив Прем'єр-міністр України денис Шмигаль, передає УНН.

"На позачерговому засіданні виділили понад 470 млн грн на забезпечення резервного теплопостачання двох населених пунктів. Ідеться про Бурштин на Івано-Франківщині та Добротвір на Львівщині", - повідомив Шмигаль.

За його словами, внаслідок масштабних ракетних ударів у цих містах було суттєво пошкоджено єдиних виробників тепла для житлових будинків та закладів соціальної сфери.

"Аби забезпечити належне проходження опалювального сезону виділяємо кошти з резервного фонду, за які місцева влада зможе закупити й встановити додаткове енергетичне обладнання. Готуємось до зими разом!" - резюмува він.

Кабмін виділив 5 млрд грн на укриття в школах та 216 млн на автобуси20.08.24, 12:27

Антоніна Туманова

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Дженніфер Лопес подала на розлучення з Беном Аффлеком

     • 15944 переглядiв