kabmin-vydilyt-maizhe-24-mln-hryven-na-kapitalnyi-remont-polikliniky-chernihivskoi-tsentralnoi-raionnoi-likarni-shmyhal

Кабмін виділить майже 24 млн гривень на капітальний ремонт поліклініки Чернігівської центральної районної лікарні - Шмигаль

 • 21708 переглядiв

Кабінет Міністрів виділив майже 24 мільйони гривень на капітальний ремонт поліклініки Чернігівської центральної районної лікарні для відновлення пошкодженої ворогом медичної інфраструктури.

Кабінет міністрів підтримав виділення майже 24 млн гривень на капітальний ремонт поліклініки Чернігівської центральної районної лікарні. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

Ворог руйнує медичну інфраструктуру. Знищено або пошкоджено майже 1800 медзакладів: лікарні, амбулаторії, поліклініки, пологові будинки. Разом з партнерами ми відбудували 512 об’єктів, а ще 358 - відновили частково. Роботи тривають. Зокрема, сьогодні своїм рішенням Уряд спрямовує 24 млн гривень на капітальний ремонт поліклініки Чернігівської центральної районної лікарні,

- заявив Шмигаль.

Деталі

Він також зазначив, що на засіданні ухвалено постанову, яка визнає надані партнерами медичні транспортні засоби гуманітарною допомогою, яка буде ввозитися за декларативним принципом.

Таким чином зможемо збільшити автопарк, щоб задовольнити всі потреби,

- додав Шмигаль.

Доповнення

Як повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, уряд ухвалив постанову, якою передбачено, що визнаються гуманітарною допомогою за декларативним принципом транспортні засоби, які ввозяться на територію України для потреб закладів охорони здоровʼя державної та комунальної форм власності.

Такі автомобілі повинні мати такі характеристики: об’єм двигуна не більш як 2 тис. куб. сантиметрів; легкові автомобілі з обʼємом двигуна не більш як 4,2 тис. куб. сантиметрів для потреб центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Автомобілі плагін-гібридні та електромобілі, вартість яких не перевищує 190 розмірів мінімальної заробітної плати.

Також Мельничук уточнив, що Кабмін виділив Чернігівській центральній районній лікарні 23 млн 648,822 тис. гривень.

Нагадаємо

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль виділив основні вектори діяльності щодо енергетичної безпеки, зокрема ремонти й залучення допомоги від партнерів, децентралізація генерації та посилення ППО.

Популярні

Новини по темі