kabmin-doruchyv-minoborony-vvedennia-v-ekspluatatsiiu-derzhportalu-armiia-

Кабмін доручив Міноборони введення в експлуатацію держпорталу “Армія+”

 • 29501 переглядiв

Уряд затвердив положення про Державний вебпортал 'Армія +' для електронних послуг у сфері безпеки і оборони. Міноборони доручено створити та ввести в експлуатацію портал, також анонсовано бета-тест мобільного застосунку.

Кабінет міністрів затвердив положення про Державний вебпортал електронних публічних послуг у сфері національної безпеки і оборони "Армія+", а також доручив Міністерству оборони забезпечити його створення та введення в експлуатацію з урахуванням готовності його програмних і технічних засобів. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук в Telegram, передає УНН.

Деталі

Як повідомив Мельничук, Кабмін затвердив положення про Державний вебпортал електронних публічних послуг у сфері національної безпеки і оборони "Армія +", яке визначає мету, завдання, функціональні можливості порталу, а також його структуру та електронну інформаційну взаємодію, перелік інформації, що використовується на Порталі "Армія +", а також інші питання щодо функціонування порталу.

Доручено Міністерству оборони забезпечити створення та введення в експлуатацію Державного вебпорталу електронних публічних послуг у сфері національної безпеки і оборони "Армія+" з урахуванням готовності його програмних і технічних засобів

- зазначив Мельничук.

Доповнення

26 липня Міноборони анонсувало запуск бета-тесту мобільного застосунку для військових "Армія +".

Тестувальники пройдуться по всьому функціоналу. Зокрема перевірять в роботі найбільш очікувану функцію - електронний рапорт. Можна буде створити тестовий рапорт, згенерувати потрібний шаблон, вказати покроково потрібну інформацію та відправити на підпис. Тестування закрите. Беруть участь військові, які авторизовані в системі DELTA. Очікуємо до кінця липня на чесні відгуки та рекомендації. Все побачимо та проаналізуємо

- йдеться в повідомленні.

Популярні

Новини по темі