izrail-skorystaietsia-svoim-pravom-i-vidpovist-na-masove-vbyvstvo-rechnyk-mzs-izrailiu-poperedyv-livan-pro-zahrozu-ruinivnoi-viiny

"Ізраїль скористається своїм правом і відповість на масове вбивство": речник МЗС Ізраїлю попередив Ліван про загрозу "руйнівної війни"

 • 20968 переглядiв

Речник МЗС Ізраїлю попередив Ліван про загрозу "руйнівної війни" після ракетної атаки Хезболли на Голанських висотах. Ізраїль обіцяє відповісти на вбивство 11 людей, включаючи дітей.

Речник МЗС Ізраїлю Орен Марморштейн відреагував на ракетну атаку на Голанських висотах в суботу. Він наголосив, що Ізраїль дасть відповідь та попередив про загрозу "руйнівної війни". Про це він написав у своєму Х, пише УНН.

Хезболла - передовий форпост Ірану в Лівані - вчора вчинила різанину в Мадждал Шамс: вбивство невинних дітей і підлітків, які грали у футбол,

- пише Марморштейн.

Деталі

Міністр закордонних справ Ізраїлю зазначив, що Хезболла виступає як прямий представник Ірану і направляє свої атаки на цивільне населення. За його словами, Хезболла не розрізняє євреїв та неєвреїв у своїх атаках, маючи за мету вбивство ізраїльтян, незалежно від їхньої ідентичності. Попри спростування з їхнього боку, Хезболла безперечно відповідає за нещодавнє кровопролиття.

Ракета, яка вбила наших хлопців і дівчат, була іранською, а "Хезболла" - єдина терористична організація, яка має такі ракети в своєму арсеналі,

- додав він.

Він зазначив, що суботнє вбивство від Хезболли є грубим порушенням усіх червоних ліній. За його словами, це не зіткнення двох армій, а акти терористичної організації, яка цілеспрямовано атакує цивільне населення.

Ізраїль скористається своїм правом і обов'язком діяти в порядку самооборони і відповість на масове вбивство,

- наголосив Марморштейн.

Він заявив, що міжнародне співтовариство має звинуватити Іран та його союзників-терористів, таких як Хезболла, Хамас і хусити, у здійсненні терористичних актів. Він закликав до визнання Корпусу вартових ісламської революції Ірану як терористичної організації, введення жорстких санкцій проти Ірану, оголошення Хезболли терористичною організацією і притягнення її до відповідальності за масове вбивство дітей, яке вони скоїли.

Єдиний спосіб, яким світ може запобігти повномасштабній війні, яка була б руйнівною і для Лівану, - це змусити Хезболлу виконати Резолюцію Ради Безпеки 1701. Зараз остання хвилина, щоб зробити це дипломатичним шляхом,

- додав Глава МЗС Ізраїлю.

Нагадаємо

У суботу ракетна атака на футбольне поле в займаних Ізраїлем Голанських висотах призвела до загибелі 11 осіб, серед яких були діти. Ізраїльська влада звинуватила в нападі ліванське угруповання "Хезболла", і пообіцяла вжити відповідних заходів проти організації.

Популярні

Новини по темі

У Харкові пролунали вибухи

 • 29661 переглядiв