izrail-khoche-sformuvaty-stratehichnyi-alians-proty-iranu-minborony-izrailiu

Ізраїль хоче сформувати стратегічний альянс проти Ірану - Мінборони Ізраїлю

 • 50979 переглядiв

Ізраїль розраховує сформувати стратегічний альянс зі США та союзниками проти ядерної загрози з боку Ірану після успішного захисту від масованої іранської ракетної та безпілотної атаки.

Ізраїль має можливість сформувати стратегічний альянс проти ядерної небезпеки з боку Ірану. У цьому країну підтримають союзники, які допомогали з відбиттям масової атаки іранських безпілотників і ракет минулої ночі. Таку заявив у неділю зробив міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант, передає УНН.

Постійна підготовка, яку ми проводили разом з нашими американськими партнерами, привела до вражаючих результатів. ... У нас є можливість створити стратегічний альянс проти цієї серйозної загрози з боку Ірану, який погрожує встановити ядерну вибухівку на цих ракетах, що може бути надзвичайно серйозною загрозою. США, Ізраїль та їхні союзники стоять пліч-о-пліч, щоб захистити від цього загроза".

- заявив Галлант.

Деталі

Очільник оборонного відомства також зауважив, що остання атака була одна з "найдраматичніших", що будь коли переживав Ізраїль.

Минулої ночі Ізраїль пережив одну з найдраматичніших ночей, яку ми коли-небудь переживали – сотні ракет різних типів були випущені по Державі Ізраїль, у тому числі понад 100 балістичних ракет, випущених з Ірану, кожна з яких мала сотні кілограмів вибухівки.

- зауважив Галлант.

Галлант наголосив, що майбутній стратегічний альянс спрямований на захист країни від ядерної небезпеки.

Нагадаємо

Іран запустив близько 300 безпілотників, балістичних і крилатих ракет у бік Ізраїлю ввечері в суботу у відповідь на атаку Ізраїлю на консульство Ірану в Дамаску 1 квітня, в результаті якої загинули сім офіцерів Вартових Ісламської революції, у тому числі два високопоставлені командири.

Ізраїль стверджує, що перехопив близько 99 відсотків снарядів і безпілотників запущених по їхній країні.

Популярні

Новини по темі

Потужні вибухи у Дніпрі - ЗМІ

 • 107554 переглядiв