iryna-farion-na-yaku-skoily-zamakh-u-lvovi-perebuvaie-v-reanimatsii-zmi

Ірина Фаріон, на яку скоїли замах у Львові, перебуває в реанімації - ЗМІ

 • 14899 переглядiв

У Львові скоєно замах на громадську діячку Ірину Фаріон. 60-річна жінка отримала вогнепальне поранення голови і перебуває в реанімації у важкому стані. Поліція розшукує нападника.

Громадська діячка та мовознавиця Ірина Фаріон, на яку був скоєний замах у Львові, перебуває в реанімації, її стан важкий, передає УНН із посиланням на Суспільне.

"У лікарні Святого Пантелеймона ... повідомили, що близько 20:00 до них поступила жінка з вогнепальним пораненням. Нині вона перебуває в реанімації, її стан важкий", - йдеться у повідомленні.

Додамо

За даними Нацполіції, замах стався сьогодні близько 19:30 на одній із вулиць Львова. Невідомий здійснив постріл зі зброї у бік 60-річної жінки. Лікарі госпіталізували потерпілу із пораненням голови.

На місці працюють слідчі, оперативники, керівництво поліції Львівщини. Вживаються заходи для встановлення особи та затримання стрілка, додали правоохоронці.

І хоч Нацполіція не називає імені громадської діячки - раніше депутат Львівської міської ради повідомив про замах на мовознавицю Ірину Фаріон.

Популярні

Новини по темі

Ірина Фаріон у важкому стані - депутат

 • 14031 переглядiв