ukenru
inozemtsi-namagalis-dati-khabari-prikordonnikam-schob-potrapiti-v-ukrayinu

Іноземці намагались дати хабарі прикордонникам, щоб потрапити в Україну

 • 10170 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. В пункті пропуску "Бориспіль" за добу одразу декілька іноземців намагались дати хабарі співробітникам Держприкордонслужби, щоб потрапити в Україну. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передає УНН.

У першому випадку потрапити у незаконний спосіб в Україну намагався громадянин Індії, який прибув рейсом із Делі. Під час заходів прикордонного контролю, через непідтвердження мети перебування в Україні, іноземцю відмовили в пропуску. Аби вирішити питання з перегляду рішення про відмову 23-річний чоловік спробував "домовитися" та запропонував офіцеру Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" неправомірну грошову винагороду в розмірі 1000 доларів.

Чоловіка затримано на підставі ст.208 КПК України та передано представникам військової прокуратури Дарницького гарнізону.

Як повідомили у ДПСУ, у іншому випадку підкупити прикордонників намагався громадянин Грузії, який прибув рейсом із Тбілісі. Прикордонники не пропустили його на підставі Закону України "Про прикордонний контроль". Чоловік запропонував працівнику служби хабар у 100 доларів.

Правопорушника повернули до Тбілісі зворотним рейсом і заборонили в’їзд в Україну терміном на 3 роки, а до Нацполіції направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Як повідомляв УНН, на українсько-польському кордоні затримали розшукуваного злочинця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП