hur-vbyvstvo-farion-tse-zlochyn-proty-stabilnosti-ukrainskoho-suspilstva

ГУР: вбивство Фаріон – це злочин проти стабільності українського суспільства

 • 13203 переглядiв

Представник ГУР назвав вбивство Ірини Фаріон злочином проти українських патріотів. У Дніпрі затримано 18-річного підозрюваного, якого перевіряють на причетність до неонацистського руху.

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов назвав вбивство відомої української мовознавиці та громадської діячки Ірини Фаріон "злочином проти стабільності українського суспільства, проти українських патріотів та патріотичного руху в цілому". Про це він заявив в ефірі телемарафону, передає УНН.

Якщо говорити про те, кому це (вбивство Ірини Фаріон – ред.) було вигідно – це злочин проти стабільності українського суспільства, проти українських патріотів та патріотичного руху в цілому. Наслідком такого злочину, мало б бути дестабілізація українського суспільства

- каже Юсов.

Він каже, що вбивство мовознавиці – це "злочин, який вигідний ворогу України".

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

 Правоохоронці перевіряють підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон на причетність до неонацистського руху, центр якого знаходиться в росії. 

Популярні

Новини по темі