holovnokomanduvach-zsu-obhovoryv-iz-amerykanskym-heneralom-potochnu-sytuatsiiu-na-fronti-ta-efektyvnist-nadanoi-partneramy-zbroi

Головнокомандувач ЗСУ обговорив із американським генералом поточну ситуацію на фронті та ефективність наданої партнерами зброї

 • 77468 переглядiв

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний обговорив ефективність західної зброї та ситуацію на фронті з американським генералом Чарльзом Брауном, який підтвердив американську підтримку. Залужний повідомив про значні втрати, яких зазнали російські війська, незважаючи на їхні наступальні дії.

Про поточну ситуацію на фронті та як працює зброя надана західними партнерами в руках українських оборонців. Ці питання Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний обговорив телефоном із головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном. Основними тезами розмови Головнокомандувач поділився у своєму телеграм-каналі, передає УНН.

Провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном. Обговорили обстановку на фронті. … Також поділився із партнерами результатами наших досліджень щодо ефективності застосування певних типів озброєнь. Дякую генералу Брауну та всьому американському народу за послідовну підтримку та допомогу Україні в боротьбі з російськими окупантами.

– зазначається у повідомленні від офіційного телеграм-каналу Валерія Залужного.

Деталі

Генерал Залужний також розповів американському колезі про ведення противником локальних наступальних дій на Купʼянському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Марʼїнському напрямках.

Він зазначив, що попри наступами росіян, Сили безпеки та оборони завдають ворогу суттєвих втрат у живій силі та техніці, а також виснажують його вздовж усієї лінії фронту.

Валерій Залужний домовився із генералом Брауном продовжувати спільну роботу над пошуком технологічних рішень для здобуття переваги над противником у повітрі, вогневому ураженні та розмінуванні.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі