holovkom-syrskyi-dopoviv-zelenskomu-pro-detali-udariv-po-rosiiskykh-aerodromakh-naftopererobtsi-ta-lohistytsi

Головком Сирський доповів Зеленському про деталі ударів по російських аеродромах, нафтопереробці та логістиці

 • 59428 переглядiв

Президент України висловив вдячність військовим за атаки на аеродроми, нафтопереробку та логістику рф. Генштаб ЗСУ підтвердив удари по аеродрому "Морозовськ" та нафтобазах у росії.

Президент України Володимир Зеленський подякував воїнам за удари по російських аеродромах, нафтопереробці та логістиці, а також додав, що Головком Олександр Сирський доповів про деталі, передає УНН.

"... вдячність кожному нашому воїну та всім, хто працює в нашій "оборонці", за удари по російських аеродромах, нафтопереробці та логістиці. Це найбільш ефективно – коли наслідки російської війни повертаються додому, в росію, і коли на окупованій території нашої держави у ворога немає жодного спокійного місця. Сьогодні деталі цих ударів мені доповів Головком Сирський. Воїни, дякую кожному, хто задіяний!" - повідомив Зеленський під час відеозвернення.

Нагадаємо

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив удар по аеродрому "морозовськ" у ростовській області рф, влучання у склади боєприпасів. Також атаковано нафтобази в бєлгородській, курській та ростовській областях.

Популярні

Новини по темі

Зеленський: маємо завершити війну на українських умовах

 • 57316 переглядiв