holova-arma-poiasnyla-chomu-zvynuvatyla-vlasnyka-huliveru-polishchuka-u-zviazkakh-z-kremlivskoiu-verkhivkoiu

Голова АРМА пояснила, чому звинуватила власника "Гуліверу" Поліщука у зв’язках з "кремлівською верхівкою"

 • 87260 переглядiв

Олена Дума, голова АРМА, пояснила, що інформацію про зв'язки Віктора Поліщука з "кремлівською верхівкою" вона побачила у ЗМІ. Поліщук подав позов про захист честі та гідності, заперечуючи ці звинувачення.

Голова Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) Олена Дума звинуватила українського бізнесмена Віктора Поліщука та його дружину у зв’язках з "кремлівською верхівкою", бо побачила таку інформацію у ЗМІ. Про це йдеться у відповіді очільниці агентства на запит УНН.

Повідомляємо, що інформація про зв’язки Поліщука та його дружини з "кремлівською верхівкою" не є таємницею для суспільства і висвітлена на різних веб-ресурсах, та соціальних мережах,

- йдеться у відповіді.

Як приклад, Олена Дума навела статті на "Радіо Свобода", Forbes.ua, Espreso.tv та Politeka.net.

При наявності позовів з цієї підстави в першу чергу необхідно звернутися до першоджерела та походження цієї інформації,

- вважає голова АРМА.

Контекст

Раніше стало відомо, що бізнесмен Віктор Поліщук звернувся до Шевченківського районного суду з позовом до АРМА про захист честі, гідності та ділової репутації.

У коментарі УНН Віктор Поліщук пояснив, що був змушений звернутися до суду через заяву керівника АРМА Олени Думи про наявність у нього та його дружини "тісних стосунків з кремлівською верхівкою". Він заявив, що ця інформація є видуманою та не відповідає дійсності.

Додамо

На початку червня Шевченківський районний суд Києва задовольнив клопотання Офісу Генпрокурора і дозволив передачу комплексу "Гулівер" в управління АРМА. Однак, представники "Гуліверу" заявляють, що таке рішення грубо порушує процесуальні та матеріальні норми права та фактично означає захоплення бізнесу за сприяння правоохоронних та силових органів.

Поки що невідомо, як ця ситуація буде розвиватися далі, адже представники компанії-власника комплексу в судах доводять безпідставність та незаконність такого рішення.

Популярні

Новини по темі

Війська рф вночі обстріляли з танка громаду на Сумщині

 • 20448 переглядiв

В Австрії кілька міст зачепив блекаут

 • 12332 переглядiв