ukenru
gromadyanina-rf-suditimut-za-zberigannya-boyepripasiv-ta-narkotikiv

Громадянина РФ судитимуть за зберігання боєприпасів та наркотиків

 • 7138 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Обвинувальний акт щодо зберігання громадянином Росії боєприпасів, наркотичних засобів та психотропних речовин скеровано до суду. Обвинуваченому загрожує позбавленя волі на строк від 3-ьох до 7-ми років. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

У квітні поточного року правоохоронними органами, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 33-річного громадянина РФ, виявлено та вилучено безліч боєприпасів різного калібру, саморобний вибуховий пристрій, а також наркотичний засіб, обіг якого обмежено – метадон, психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс.

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 309 (незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах та психотропних речовин у великих розмірах без мети збуту) Кримінального кодексу України.

"Обвинувальний акт затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті", - йдеться у повідомленні.

Зловмиснику загрожує покарання у виді позбавленя волі строком від 3-ьох до 7-ми років.

Як повідомляв УНН 13 червня, харківського екс-депутата судитимуть за організацію викрадення колишнього офіцера ФСБ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП