genshtab-pokazav-yak-novobrantsi-zsu-vidpratsyuvali-vedennya-boyovikh-diy-viddilennyam-u-britaniyi

Генштаб показав, як новобранці ЗСУ відпрацювали ведення бойових дій відділенням у Британії

 • 824914 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Генеральний штаб ЗСУ опублікував відео на якому новобранці ЗСУ відпрацювали ведення бойових дій відділенням (взводом) в урбанізованій місцевості. Навчання триває в рамках базової загальновійськової підготовки у Великій Британії, передає УНН.

Цитата

«Захопливе та динамічне відео Служби зв'язків з громадськістю операції «Куду» Австралійських Сили Оборони, інструктори якої зі складу 5-го батальйону Королівського австралійського полку 1-ї бригади Сухопутних військ Австралійських Сил Оборони провели заняття з ведення бойових дій відділенням (взводом) в урбанізованій місцевості для новобранців Збройних Сил України в рамках базової загальновійськової підготовки у Великій Британії», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під керівництвом австралійських інструкторів операції Куду, новобранці Збройних Сил України стали підготовленішими до умов виживання, наступу та оборони в міському середовищі.

«Під час відпрацювання вправ з дій у місті, слухачі працювали як команда з проникнення в будівлі, виявлення саморобних вибухових пристроїв (СВУ), пересування та ведення бою в населених пунктах», - зазначається в повідомленні.

В Генштабі повідомляють, що Австралія продовжує підтримувати народ України та надає постійну підтримку у відповідь на триваючі порушення росією міжнародного права.

Доповнення

Міністр оборони Великої Британії відвідав українських військових, які навчаються на Challenger 2.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Квіти з Нідерландів досі експортують до росії - ЗМІ

     • 914664 переглядiв

    Заяви рф про захоплення першого Leopard 2 під Бахмутом – фейк

     • 3531631 переглядiв

    Міністр юстиції одружив двох нардепів Железняка та Коваль

     • 4119508 переглядiв