frantsiia-posyliuie-zakhyst-zaliznytsi-pislia-dyversii-na-tli-olimpiady-2024

Франція посилює захист залізниці після диверсії на тлі Олімпіади-2024

 • 13862 переглядiв

Після диверсії на залізниці уряд Франції та SNCF планують посилити захист залізничної мережі. Збільшать кількість нічних перевірок та патрулювання, а також використання обладнання для спостереження.

Після диверсії на залізниці у Франції на тлі прийому Парижем Олімпіади-2024 французький уряд та залізничний оператор SNCF зобов'язалися посилити захист залізничної мережі у країні, повідомили у МВС Франції 1 серпня, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що на зустрічі, у які взяли участь міністр внутрішніх справ країни Жеральд Дарманен міністр транспорту Патріс Вергрієт та генеральний директор SNCF Жан-П'єр Фаранду, обговорили диверсію на залізниці SNCF минулої п'ятниці, і посилення захисту мережі.

Перед відкриттям Олімпійських ігор, у Франції здійснено напад на залізничну мережу 26.07.24, 16:46

Міністр внутрішніх справ нагадав про повну прихильність поліції до пошуку винних у цих неприйнятних діях.

У Франції затримали ультралівого активіста після диверсій на залізниці перед Олімпіадою29.07.24, 12:44

"Міністр вирішив посилити присутність правоохоронних органів для забезпечення безпеки чутливих мереж, зокрема залізничної мережі за рахунок збільшення кількості нічних перевірок на дорогах, що прилягають до залізниць", - повідомили у МВС країни.

Також вказано, що минулої п'ятниці префектам було доручено посилити пильність та посилити патрулювання поблизу важливих місць спільно з SNCF.

Міністр транспорту закликав SNCF посилити заходи моніторингу залізничної мережі. "Це призводить, зокрема, до мобілізації додаткових груп з безпеки та ширшого використання обладнання для спостереження", - ідеться у повідомленні.

Популярні

Новини по темі

USAID закупило 18 автотрансформаторів для України - посол США

 • 20024 переглядiв

Херсон через нічні удари рф відчув перебої зі світлом

 • 23807 переглядiв