fraktsiia-sluhy-narodu-zaiavyla-pro-pryzupynennia-chlenstva-nardepa-zadorozhnoho-yoho-vykliuchat-i-zi-skladu-parlamentskoi-tsk

Фракція "Слуги народу" заявила про призупинення членства нардепа Задорожнього. Його виключать і зі складу парламентської ТСК

 • 79550 переглядiв

Народного депутата Миколу Задорожнього, підозрюваного у хабарництві, виключать з парламентської ТСК, а крім того буде призупинено його членство у фракції "Слуга народу" на час розслідування.

Народного депутата від партії "Слуга Народу" Миколу Задорожнього, якому правоохоронці повідомили про підозру, виключать зі складу парламентської ТСК, а також призупинять його членство у фракції "Слуга народу". Про це повідомила речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук, передає УНН

За словами Палійчук, фракція "СН" засуджує будь-які прояви корупції і вважає, що кожен, хто вдається до таких дій, має нести відповідальність, незалежно від статусів та посад.

"Ми виступаємо за повне й об’єктивне розслідування інциденту, фігурантом якого за інформацією НАБУ може бути народний депутат Микола Задорожній.  Якщо його вину буде доведено – він має понести відповідальність відповідно до закону.

На час розслідування членство Миколи Задоржнього у фракції буде призупинено, а також його буде виключено зі складу парламентської ТСК, в якій він працює", йдеться у заяві, яку поширила Палійчук.

Раніше

Народного депутата Миколу Задорожного, якого запідозрили у хабарництві, виключили з партії "Слуга народу".

Контекст

НАБУ та САП повідомили народному депутату Миколі Задорожньому про підозру. Як повідомляють правоохоронці, народний обранець вимагав неправомірну вигоду за неперешкоджання у проведенні ремонтних робіт об’єктів інфраструктури на Сумщині.

Популярні

Новини по темі

Віцепрем’єрка з євроінтеграції Молдови прибула до України

 • 80771 переглядiв