fond-harantuvannia-vkladiv-fizosib-zavershyv-likvidatsiiu-banku-arkada

Фонд гарантування вкладів фізосіб завершив ліквідацію банку “Аркада”

 • 14408 переглядiв

Фонд гарантування вкладів фізосіб завершив ліквідацію банку 'Аркада', якому у 2020 році НБУ відкликав ліцензію. До Єдиного держреєстру внесено запис про припинення банку як юридичної особи.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб завершив ліквідацію банку "Аркада", якому у 2020 році Національний банк України вирішив відкликати ліцензію та розпочати ліквідацію.

Про це пише УНН з посиланням на Фонд гарантування вкладів фізосіб.

Деталі

Як повідомляє Фонд гарантування вкладів фізосіб, до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань внесено запис про проведення державної реєстрації припинення АТ Банк "Аркада" як юридичної особи, а, отже, ліквідація банку вважається завершеною, а сам банк ліквідованим.

Нагадаємо

У вересні 2020 року Національний банк України вирішив відкликати ліцензію та розпочати ліквідацію АТ АКБ "Аркада".

Перед цим у 2020 році президенту банку "Аркада" було повідомлено про підозру у привласненні коштів фондів фінансування будівництва житлових комплексів.

У квітні 2021 року Голосіївський районний суд Києва задовольнив клопотання Київської міської прокуратури та наклав арешт на майнові права на нерухоме майно — головний офіс банку "Аркада", розташований за адресою м. Київ, вул. Ольгинська, 3А та земельну ділянку, площею 0,5283 га за цією ж адресою "із забороною відчуження та розпорядження ним та майновими правами на нього". 

Популярні

Новини по темі

AMD услід за Nvidia стає компанією ШІ-чіпів - ЗМІ

 • 13176 переглядiв