fedorov-sohodni-bulo-huchno-u-tokmaku-ta-berdiansku-bilia-aerodromu-de-voroh-nakopychuie-tekhniku-ta-boieprypasy

Федоров: сьогодні було гучно у Токмаку та Бердянську біля аеродрому, де ворог накопичує техніку та боєприпаси

 • 26137 переглядiв

Вибух стався біля аеродрому в окупованому Бердянську Запорізької області, де російські війська накопичують військову техніку та боєприпаси, повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації.

Сьогодні було гучно у тимчасово окупованому Токмаку і Бердянську у Запорізькій області, в останньому лунали вибухи біля аеродрому, де ворог накопичує військову техніку та боєприпаси, повідомив у вівторок в ефірі телемарафону голова Запорізької ОВА Іван Федоров, пише УНН.

Деталі

"Сьогодні, дійсно, було гучно на тимчасово окупованій території. Було гучно і в Токмаку, і в Бердянську", - сказав Федоров.

"Що стосується причин, чому це трапилося, то маємо розуміти, що з одного боку Токмак - то це така сьогодні суцільна військова база рф, тож, коли там вибухає, ми точно радіємо, тому що ліквідується ворог. А що стосується Бердянська, то вибухало безпосередньо в районі аеродрому. Там, де ворог вже впродовж багатьох місяців накопичує свою військову техніку та свої боєприпаси. І після вибуху був такий густий чорний дим, про що нам повідомляють мешканці з тимчасово окупованого Бердянська. Тож, також радіємо черговій ліквідації ворога на тимчасово окупованій території", – зазначив голова Запорізької ОВА.

У Бердянську ліквідовано склад з боєприпасами окупантів - Андрющенко12.03.24, 14:20

Популярні

Новини по темі

У Харківському районі зафіксовано три "прильоти" - ОВА

 • 25875 переглядiв

У Харкові пролунав вибух - ЗМІ

 • 31729 переглядiв