faktychno-tse-mozhna-nazvaty-reshtkamy-pletenchuk-pro-kilkist-rosiiskykh-korabliv-v-krymu

“Фактично це можна назвати “рештками”: Плетенчук про кількість російських кораблів в Криму

 • 96874 переглядiв

Російські кораблі здебільшого знаходяться в новоросійську і фактично це єдина база, де вони можуть розміщуватися. Кількість кораблів, які перебувають у Криму можна назвати "рештками", адже там перебувають здебільшого та великі десантні кораблі на ремонті, які стоять на ремонті. Про це розповів речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Переглядав сьогодні список кораблів, які залишаються в Криму. Фактично це реально можна назвати "рештками". Сторожовий корабель там є, 5 великих десантних кораблів, враховуючи наш Костянтин Ольшанський, який там залишився, всі вони перебувають в ремонті. Вони не в строю станом на зараз. Підводних човнів там немає, якщо не рахувати "Ростов-на-Дону", який було знищено. Є цікаві моменти. Після знищення ракетного катеру "Івановець", аналогічний катер аналогічного проєкту, який вже йшов на утилізацію, повернули з утилізації і поставили в док на ремонт. Це показово

- сказав Плетенчук.

Україна знищила російський ракетний катер "івановець" у Криму - ГУР01.02.24, 13:03

Він додав, що російські кораблі здебільшого знаходяться в новоросійську і фактично це єдина база, де вони можуть розміщуватися.

Але там перебуває сторожовий флот здебільшого, бойових одиниць немає. Здебільшого все знаходиться в новоросійську і це єдина база, де вони можуть розміщуватися. Були спроби в туапсе, сочі ставити, але щось у них пішло не так. В Очамчирі, це Абхазія, там знаходиться здебільшого берегова охорона. Тому локацій не так багато, здебільшого це новоросійськ. У межах Азово-Чорноморського регіону вибір у них невеликий

- додав Плетенчук.

За його словами, загроза ракетних атак все одно зберігається, адже у складі Чорноморського флоту залишається вісім носіїв крилатих ракет.

Нагадаємо

Мер новоросійська андрій кравченко заявляв, що у ніч на середу безпілотні катери атакували місто.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    білорусь офіційно приєдналась до ШОС

     • 16141 переглядiв