ukenru
evakuatsiya-ukrayintsiv-z-kitayu-u-zelenskogo-zapevnili-scho-bakteriologichnoyi-nebezpeki-nemaye

Евакуація українців з Китаю: у Зеленського запевнили, що бактеріологічної небезпеки немає

 • 12888 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. В Офісі Президента України запевнили, що жодної бактеріологічної небезпеки немає через прибуття в Україну рейсу з евакуйованими українцями та іноземцями з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань. Про це йдеться у повідомленні ОПУ у Telegram-каналі, передає УНН.

"Борт з українцями та громадянами інших держав, евакуйованими з китайського Уханя, приземлився на дозаправку в Борисполі. Звідти літак вирушив до Харкова, після чого евакуйованих доправлять на Полтавщину, до Нових Санжар, де вони мешкатимуть у закритому медцентрі Нацгвардії. Всіх необхідних заходів безпеки вжито, жодної бактеріологічної небезпеки немає", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, літак з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань з українцями та іноземцями, який після дозаправки вилетів з Києва, прибув до Харкова орієнтовно об 11:50.

Об 11:10, за даними сервісу, літак з евакуйованими українцями та іноземцями з Уханя після дозаправки вилетів із аеропорту "Бориспіль". 

Як повідомляв УНН, літак із евакуйованими українцями з Китаю приземлився у аеропорту "Бориспіль" на дозаправку. Там він дозаправився пальним і вилетів у Міжнародний аеропорт міста Харків. 

Також повідомлялося, що спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції їх буде доправлено на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавській області.

Раніше у Нових Санжарах на Полтавщині люди почали мітингувати через можливе розміщення евакуйованих з Китаю українців у санаторії в області. Окрім того, у Нових Санжарах сталася сутички

Українські Національні Новини

Політика