ukenru
epidemiya-koronavirusu-kilkist-zagiblikh-vid-covid-19-v-irani-zrosla-do-92-osib-2922-infikovani

Епідемія коронавірусу: кількість загиблих від COVID-19 в Ірані зросла до 92 осіб, 2922 - інфіковані

 • 15032 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Кількість інфікованих коронавірусом нового типу в Ірані досягло 2922, зафіксовано 92 летальні випадки. Такі дані навів у середу глава департаменту зі зв’язків з громадськістю Міністерства охорони здоров’я і медичної освіти республіки Кіянуш Джаханпур, пише УНН з посиланням на іранське агентство IRNA.

"Кількість нових захворювань з учорашнього дня - 586 випадків. Всього з урахуванням нових даних - 2922", - сказав він. Його виступ транслювало державне телебачення Ірану. Джаханпур додав, що "кількість жертв сягнула 92, видужала 552 людини".

Раніше повідомлялося про 2336 хворих і 77 смертельних випадки.

Додамо, влада китайської столиці встановила з метою запобігання поширенню нового коронавірусу обов’язковий двотижневий карантин для всіх, хто прибуває з Ірану, Італії, Республіки Корея і Японії.

“Раніше ми дозволяли особам, які прибувають до Пекіна з-за кордону і не проживали на території Китаю останні 14 діб, не перебувати на домашньому карантині, — розповіла вона на прес-конференції. — Зараз, коли за кордоном поширюється коронавірус і ситуація змінилася, ми вносимо зміни до відповідних правила для всіх, хто приїжджає з Південної Кореї, Італії, Ірану або Японії”.

Українські Національні Новини

Новини Світу