eksnachalnyku-slidchoho-upravlinnia-mvs-krymu-oholosheno-pidozru-v-derzhzradi

Ексначальнику слідчого управління МВС Криму оголошено підозру в держзраді

 • 16504 переглядiв

Колишньому високопосадовцю МВС України в Криму, який після окупації перейшов на бік РФ, оголошено підозру в держзраді. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі за сприяння окупаційній владі.

Начальнику слідчого управління ГУ МВС України в АР Крим, який після окупації півострова, перейшов на бік росіян, оголосили підозру у держзраді. Про це пише УНН з посиланням на прокуратуру АР Крим та Сімферополя.

Деталі

Слідчі встановили, що після окупації півострова підозрюваний зрадив присязі на вірність народу України та перейшов на службу до ворога, обійнявши посаду "заступника міністра внутрішніх справ по Республіці Крим – начальника слідчого управління".

За процесуального керівництва прокуратури автономії повідомлено про підозру колишньому першому заступнику начальника Головного управління - начальнику слідчого управління ГУ МВС України в АР Крим. Йому інкриміновано державну зраду (ч. 1 ст. 111 КК України) та загрожує до 15 років позбавлення волі  

- йдеться в заяві прокуратури. 

Братам Медведчука і Козака повідомлено про підозру - СБУ10.06.24, 10:19

Зазначається, що своїми діями чоловік сприяв створенню та функціонуванню окупаційних органів внутрішніх справ на півострові, а також надавав допомогу представникам іноземної держави у проведенні підривної діяльності проти України.

Нагадаємо

Колишньому міністру внутрішніх справ України Віталію Захарченку повідомлено про підозру у державній зраді за спробу схилити українських чиновників до співпраці з рф під час її повномасштабного вторгнення в Україну.

Популярні

Новини по темі

У МОЗ пояснили, коли потрібна екстрена вакцинація

 • 11394 переглядiв