eksmera-zdolbunova-na-rivnenshchyni-pidozriuiut-u-sluzhbovii-nedbalosti

Ексмера Здолбунова на Рівненщині підозрюють у службовій недбалості

 • 11191 переглядiв

Колишньому меру Здолбунова повідомлено про підозру у службовій недбалості. Через неперевірку договору про пайову участь міський бюджет недоотримав майже 500 тисяч гривень.

Колишнього мера Здолбунова Рівненської області підозрюють у службовій недбалості, через яку міський бюджет недоотримав майже 500 тисяч гривень. Про це повідомили у Рівненській обласній прокуратурі, передає УНН

"За процесуального керівництва Здолбунівської окружної прокуратури колишньому очільнику Здолбунова повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки", - йдеться у повідомленні прокуратри. 

За даними слідства, ще під час виконання своїх обов’язків міський голова не перевірив дотримання умов укладеного ним договору про пайову участь у розвитку інфраструктури міста під час будівництва житлового будинку.

"Це призвело до безпідставного зменшення розміру такої пайової участі та недоотримання спеціальним фондом бюджету міста майже пів мільйона гривень", - вказали у прокуратурі. 

Крім того, повідомляється, що суд визнав недійсною частину договору про пайову участь та зобов’язав стягнути з забудовника до бюджету громади недоотримані доходи. 

Збитки на понад 3 мільйони гривень: ексдиректора "Київводоканалу" судитимуть за службову недбалість29.07.24, 15:41

Тетяна Краєвська

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    рф виділяє "додаткові сили" для бєлгородської області

     • 11915 переглядiв