ukenru
dvoye-ukrayinok-potrapili-v-zalikovu-zonu-sprintu-etapu-kubku-svitu-z-biatlonu

Двоє українок потрапили в залікову зону спринту етапу Кубку світу з біатлону

 • 14781 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Бенефісом норвезької біатлоністки та виступом чотирьох українок завершився жіночий спринт на шостому етапі Кубка світу з біатлону в Обергофі, передає УНН з посиланням на Федерацію біатлону України.

Українська команда в цій гонці була представлена "золотою олімпійською четвіркою", але жодній з дівчат не вдалося пройти два вогневих рубежі з нулями. Найбільш якісну стрільбу продемонструвала Валя Семеренко, яка проводила перший старт в 2021 році і з одним колом штрафу фінішувала 28-ю. Трохи краще в цій гонці виглядала Юлія Джима, яка показала 21-й час по чистому ходу в гонці, ставши найшвидшою з українок. На середині дистанції Юля претендувала на дуже високий результат, аж до квіткової церемонії. Однак два кола штрафу в стійці перекреслили ці надії, і на фініші у Джими 24-й результат. Проте, набравши 17 кубкових очок, Юля піднялася на дві позиції в загальному заліку, обійшовши наш Дар'ю Блашко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська біатлоністка потрапила в топ-10 спринту етапу Кубку світу

Варто відзначити, що Віта Семеренко і Олена Підгрушна в залікову зону пробитися не змогли, показавши 60-е і 62-е місце відповідно.

Норвежка Тіріл Екхофф фінішувала першою (1), за нею другий рядок обійняла італійка Доротея Вірер (0), а трійку замкнула Ліза Тереза Хаузер (0).

Зауважимо, що 15-го січня шостий етап Кубка світу в Оберхофі продовжиться чоловічою естафетою.

Українські Національні Новини

Спорт