ukenru
dvokh-ubivts-ridnoyi-materi-iz-zakarpattya-do-sudu-trimatimut-pid-vartoyu

Двох убивць рідної матері із Закарпаття до суду триматимуть під вартою

 • 7212 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 21 лютого. УНН. Сьогодні 18-річному хлопцю та його 16-річній сестрі, які вбили власну матір, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою два місяці. Про це УНН повідомила речниця прокуратури Закарпатської області Вікторія Попович з посиланням на керівника Хустської місцевої прокуратури Сергія Зовдуна.

Так, двом підліткам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України – умисного вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Трагедія сталася пізно ввечері у неділю, 19 лютого, у м. Хуст. До правоохоронців звернувся місцевий мешканець із заявою, що зникла його дружина. Вона нібито пішла з хати і не повернулася. Згодом з’ясувалося, що вночі між вбитою та її 18-річним сином виникла суперечка. Хлопець кілька разів вдарив матір дерев’яною палкою по голові. 42-річна жінка померла на місці. Щоб замести сліди, діти разом винесли тіло на околицю міста та скинули у річку Ріку.

Працівники поліції спільно з рятувальниками виявили тіло під автодорожнім мостом річки Тиса неподалік села Крива. У пошуках зниклої рятувальники ДСНС обстежили два кілометри дна річки.

Тепер 18-річному юнаку та його 16-річній сестрі загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або навіть довічно.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП