ukenru
dvokh-politseyskikh-khabarnikiv-zatrimano-na-khmelnichchini

Двох поліцейських-хабарників затримано на Хмельниччині

 • 8648 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Співробітники СБУ викрили на хабарі двох інспекторів Управління патрульної поліції в Хмельницькій області. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає УНН.

"Оперативники спецслужби встановили, що поліцейські вимагали від місцевого жителя 16 тис. грн. За вказану суму зловмисники обіцяли не притягувати його до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали інспекторів на одній з вулиць Кам’янець-Подільського після одержання всієї суми неправомірної вигоди. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (отримання неправомірної винагороди) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Як зазначається, операція з викриття зловмисників проводилась спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Нацполіції.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України викрили чиновника Головного управління Пенсійного фонду у Київській області на розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП