ukenru
duda-pobazhav-zelenskomu-prybuty-na-nastupnyi-samit-trymoria-v-kostiumi-shcho-symvolizuvatyme-zakinchennia-viiny

Дуда побажав Зеленському прибути на наступний саміт Тримор’я в костюмі, що символізуватиме закінчення війни

 • 23239 переглядiв

Президент Польщі Анджей Дуда побажав Президенту України Володимиру Зеленському прибути на саміт Ініціативи трьох морів у 2025 році в Польщі в костюмі, що символізує закінчення війни в Україні.

Президент Польщі Анджей Дуда, який у 2025 році буде приймати саміт "Ініціативи трьох морів" у 2025 році в Польщі, побажав президенту України Володимиру Зеленському прибути на цей саміт у костюмі, що символізуватиме закінчення війни в Україні. Про це Дуда заявив під час брифінгу, передає УНН.

Деталі

Те, що я зможу приймати саміт "Ініціативи трьох морів" в 2025 році в Польщі, для мене це буде дуже важливим особисто. Після 10 років співпраці це буде певним підсумком усього того, що ми змогли досягнути станом на зараз. Але я вірю, Володимире, що ви зможете прибути в костюмі як президент країни, яка більше не перебуває у стані війни, як президент країни, яка повернулась до стабільності і яка повернула мир та спокій

- сказав Дуда, звертаючись до Зеленського.

Дуда додав, що світу дуже потрібен мир у цій частині Європи.

Це моє побажання вам від щирого серця для всього суспільства та народу України. Нам дуже потрібен мир у цій частині Європи. І я щиро вірю, що він у нас буде тоді, коли ми станемо сильнішими

– додав президент Польщі.

Нагадаємо

Саміт "Ініціативи трьох морів" ухвалив спільну декларацію, в якій учасники висловили відданість ідеї побачити стійкішу Європу та міцніше трансатлантичне партнерство. Також учасники висловили неухильну підтримку Україні в боротьбі проти рф.