dtp-u-berezivtsi-mamo-ya-pidu-nataliya-pilipenko-pro-uchast-u-zakhisti-ukrayini-sina-bagatoditnogo-veterana-zsu-yakiy-zbiv-ditinu

ДТП у Березівці. "Мамо, я піду": Наталія Пилипенко про участь у захисті України сина - багатодітного ветерана ЗСУ, який збив дитину

 • 886869 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Наталія Пилипенко, матір ветерана ЗСУ та багатодітного батька Сергія Пилипенка, який під час керування спецтехнікою смертельно травмував 14-річну дівчинку у Березівці, в ексклюзивному коментарі УНН розповіла про обставини того трагічного дня та про свого сина.

Цитата

«Старший син подзвонив і каже: у нас горе велике. Питаю: що трапилося? А він відповідає: Сергій на дівчинку наїхав. Я думала, що це син його (племінник Сергія від його старшого брата – прим. ред.), а він каже: це наш Серьожа, син твій», - згадує вона події 23 червня.

Розповідаючи про життя сина до того дня, вона згадала й про те, що відразу після нападу рф Сергій Пилипенко пішов добровольцем на фронт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій трактора, який збив дитину, виявився воїном ЗСУ та багатодітним батьком

«Так, почалася війна – він пішов. А міг й не йти – у нього 3 дітей і за мною доглядає. Але пішов. Каже: мамо, я піду. І воював, тільки недавно списався», - розповіла мати.

«Дуже важку роботу виконував… Він двохсотих (загиблих – прим. ред.) супроводжував. Вони ж не сильно мамі розповідають, де і що роблять», - додала Наталія Пилипенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Березівці. Суддя має зважати на всі обставини справи й на характеристику підсудного: Юрій Луценко про особу Сергія Пилипенка

Згадуючи про події після 23 червня, вона зізналася, що говорити про це їй тяжко.

«Тяжко мені це все. Жалко мені. Що він хотів зробити це горе? Він такий... Він так до дітей гарно ставиться», - підкреслила мати одну з рис сина, в сім’ї якого троє дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Березівці. Не слід забирати годувальника з родини: Святослав Піскун про обставини справи

«Мені дуже шкода тої дитини, бо це велике горе. Я дуже співчуваю цій мамі. У нас горе було нещодавно – у нас у річці хлопчик помер, дитина. Це велике горе, дуже велике. А тут дівчинка така доросла, красуня. І втратити так… Дуже складно про це говорити. Це біль такий буде. Кажуть, що час лікує – ні! Я у 50 років втратила чоловіка – вже 15 років нічого не лікує. Чим далі – тим гірше і гірше», - зізнається Наталія Пилипенко.

«І таке горе спіткало нас. Я не знаю навіть як це все пережити можна. А як йому жити далі з цим… Це дуже складно», - додала мати.

Нагадаємо

23 червня, у місті Березівка унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 14-річна місцева дівчинка. У лікарні вона померла від отриманих травм. Водія трактору, Сергія Пилипенка, перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий. Наразі він перебуває у СІЗО. Слідчі обласної поліції повідомили йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть. Дружина Пилипенка оприлюднила його листа, в якому він просить родину дівчинки прийняти допомогу, яку готові надати його родичі. З листа також стало відомо, що Пилипенко є багатодітним батьком та служив на фронті.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Лікар для села": медмобіль завітав на Черкащину

     • 924908 переглядiв