drony-staly-odnym-iz-priorytetiv-dlia-viiska-syrskyi

Дрони стали одним із пріоритетів для війська – Сирський

 • 21542 переглядiв

Кількість уражень БПЛА виходить на один рівень із артилерією, тому  безпілотні системи стали одним із пріоритетів для українського війська. Продовжується робота  із збільшення досвіду успішного застосування на фронті всіх видів дронів.  Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський після робочу зустріч за участі командирів бойових підрозділів БПЛА, передає УНН.

Деталі

В реаліях сучасних бойових дій кількість уражень безпілотниками виходить на один рівень із артилерією, що робить дрони одним із пріоритетів для війська

- написав Сирський у Facebook.

Сирський розповів, що провів чергову робочу зустріч за участі найуспішніших командирів бойових підрозділів БПЛА - Мадяра, Ахіллеса, Фармацевта, Флінта, Дима, Чарлі, Гуру, К-2 та інших. Деякі командири доєднались до нас онлайн у польових умовах.

Він підкреслив, що продовжується робота над масштабуванням досвіду успішного застосування на фронті всіх видів БПЛА. Завдання - технологічно бути на крок попереду ворога як в ураженні дронами, так і в захисті від них. Але найважливішим завданням технологій та інновацій, як наголосив головком, є збереження життя наших військових.

"Безпілотні системи - одна з найдинамічніших сфер, де зміни відбуваються щодня і ми не маємо права відставати ані на крок. Маємо чіткий план дій. Спільна робота триває", - резюмував Сирський.

За деякими показниками роботизовані технології переважають на полі бою над "традиційною" зброєю - "АЕРОРОЗВІДКА"02.07.24, 09:55

Популярні

Новини по темі

Дрони стали одним із пріоритетів для війська – Сирський

 • 21542 переглядiв

Курс валют на 5 липня: гривня зміцнилась на 21 копійку

 • 17197 переглядiв

Черкащина: уночі знищено два ворожі "шахеди"

 • 21742 переглядiв