drony-hur-spalyly-sklad-z-palnym-u-rf-yakyi-zabezpechuvav-okupantiv-na-donechchyni-ta-luhanshchyni-dzherelo

Дрони ГУР спалили склад з пальним у рф, який забезпечував окупантів на Донеччині та Луганщині - джерело

 • 22907 переглядiв

У результаті операції української розвідки за допомогою БПЛА типу “Obsidian” проєкту “Nayan” було уражено склад паливно-мастильних матеріалів на території комбінату "атлас" управління федеральної агенції державних резервів рф в ростовській області рф, повідомило джерело.

У результаті операції української розвідки за допомогою БПЛА типу "Obsidian" проєкту "Nayan" було уражено склад паливно-мастильних матеріалів на території комбінату "атлас" управління федеральної агенції державних резервів рф в ростовській області рф. Про це журналісту УНН повідомили власні джерела.

Деталі

"В результаті операції ГУР МОУ за допомогою БПЛА було уражено склад паливно-мастильних матеріалів на території комбінату "атлас" управління федеральної агенції державних резервів рф поблизу н.п. каменськ-шахтинський, що в ростовській області", - повідомив співрозмовник УНН.

Як повідомляють джерела в українській розвідці, цей склад забезпечує постачання ПММ в інтересах військових частин та підрозділів рф, які дислокуються на ТОТ Донецької та Луганської областей. Джерела зазначають, що ураження об'єкта відбулося за допомогою 15 БПЛА типу "Obsidian" проєкту "Nayan".

За інформацією російських ЗМІ та соціальних мереж, було уражено декілька резервуарів з ПММ. У результаті влучання дронів-камікадзе на території бази розпочалася пожежа.

Станом на ранок 3 серпня пожежа на комбінаті триває, що підтверджується великою кількістю відео та фото публікації в соціальних мережах.

Детальні результати операції наразі з’ясовуються.

Доповнення

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив удар по аеродрому "морозовськ" у ростовській області рф, влучання у склади боєприпасів. Також атаковано нафтобази та об'єкти з пальним в бєлгородській, курській та ростовській областях, відомо про загоряння щонайменше двох резервуарів з нафтопродуктами.

Популярні

Новини по темі