dpsu-polski-fermery-chastkovo-rozblokuvaly-punkt-propusku-hrebenne-rava-ruska

ДПСУ: польські фермери частково розблокували пункт пропуску "Гребенне - Рава-Руська"

 • 92195 переглядiв

Польські фермери частково розблокували пункт пропуску "Гребенне-Рава-Руська", дозволивши 15 порожнім вантажівкам щодня в'їжджати до Польщі.

Польські фермери частково розблокували рух через пункт пропуску "Гребенне – Рава-Руська", де планується пропускати на вʼїзд до Польщі щодоби по 15 порожніх вантажівок. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає УНН.

В пункті пропуску "Гребенне - Рава-Руська" частково відновлено пропуск вантажних транспортних засобів. За інформацією від польських колег, фермери, котрі під час акції протесту обмежують рух транспорту, пропускатимуть на вʼїзд до Польщі щодоби по 15 порожніх вантажівок,

- йдеться в повідомленні.

Деталі

В ДПСУ закликали перевізників врахувати цю інформацію та слідкувати за сповіщенням від Укртрансбезпеки щодо черговості заїзду в пункт пропуску.

Нагадаємо

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський розповів, що не дозволило під час переговорів між Польщею, ЄС, а також профільними асоціаціями, зробити хороший перший крок, щоб розблокувати кордон.

Популярні

Новини по темі

Удар рф по Запоріжжю: кількість постраждалих зросло до 19

 • 43416 переглядiв

Вибухи у Харкові: є прильоти у Харківському районі - ОВА

 • 33485 переглядiв