disney-vidminyv-prykvel-zorianykh-voien-akolit

Disney відмінив приквел "Зоряних воєн" "Аколіт"

 • 79726 переглядiв

Disney відмінив приквел "Зоряних воєн" "Аколіт" після першого сезону. Рішення пов'язують зі стратегією компанії щодо скорочення витрат на високобюджетні проекти Marvel і "Зоряних воєн".

Серіал "Аколіт" (The Acolyte), приквел "Зоряних воєн", не повернеться на другий сезон на Disney Plus, повідомляє The Verge, пише УНН.

Деталі

"Хоча серіал The Acolyte на Disney Plus представив кілька дуже цікавих нових персонажів та історію в каноні "Зоряних воєн", його історія про темну сторону Сили не буде продовжена у другому сезоні", - ідеться у повідомленні.

Як вказано, хоча фінал першого сезону, здавалося, налаштовував серіал на більшу кількість епізодів, Deadline повідомив, що Disney відмінив The Acolyte. 

Ця новина з'явилася через рік після того, як генеральний директор Disney Боб Айгер сказав CNBC, що стримування витрат на великобюджетні проекти Marvel і "Зоряних воєн" може стати важливою частиною його плану відновлення фінансового становища компанії. "А враховуючи, наскільки дорогим було виробництво "Аколіта", не дивно, що на нього так скоро чекає кінець", - зауважує видання.

Lucasfilm анонсував три нових фільми із серії "Зоряні війни". Дейзі Рідлі повернеться у ролі Рей07.04.23, 20:50 • [views_1839570]

Юлія Шрамко

Культура

    Популярні

    Новини по темі

    Disney відмінив приквел "Зоряних воєн" "Аколіт"

     • 79726 переглядiв