ukenru
derzhbyudzhet-na-2021-rik-zmozhut-rozglyanuti-u-radi-z-3-listopada-razumkov

Держбюджет на 2021 рік зможуть розглянути у Раді з 3 листопада - Разумков

 • 11967 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Законопроект про Держбюджет на 2021 рік зможуть розглянути з 3 листопада, коли ВРУ повернеться до роботи після місцевих виборів. Про це на погоджувальній раді заявив голова ВРУ Дмитро Разумков, передає кореспондент УНН.

"У п’ятницю не відбулося засідання комітету з технічних причин. І згідно діючого законодавства, документ, який ми мали розглядати завтра - він не готовий. Ми не зможемо на пленарному засіданні його розглянути. І народні депутати з ним не ознайомилися, ні комітет не прийняв відповідне рішення. Я впевнений, що найближчим часом він буде підготовлений. І після того, як пройдуть вибори, ми згідно графіку роботи - повернемось до ВРУ. З 3 листопада, я впевнений, що ми зможемо розглянути цей законопроект", - сказав Разумков.

Нагадаємо, як повідомив нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський, засідання ВР для розгляду бюджету на 2021 рік відбудеться не раніше 5 листопада.

Як повідомляв УНН раніше, нардеп Олексій Устенко повідомив, що у ВР на засіданні 20 жовтня будуть голосувати за бюджет на 2021 рік, очікують Президента України Володимира Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика