dbr-rozsliduye-ponad-100-kriminalnikh-provadzhen-schodo-zlovzhivannya-u-viyskomatakh

ДБР розслідує понад 100 кримінальних проваджень щодо зловживання у військоматах

 • 294976 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Державне бюро розслідувань розслідує понад 100 кримінальних проваджень щодо зловживання у військоматах. 21 людині вже оголошено про підозру. Про це повідомила під час всеукраїнського телемарафону радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян передає УНН.

Цитата

“У ДБР розслідується понад 100 кримінальних проваджень, щодо зловживань, які повʼязані саме у військоматах. 21 людині уже оголошено про підозру. 8 обвинувальних актів, в яких фігурують 16 осіб, уже направлені до суду і ми очікуємо вироків. Ці люди, які працюють у військкоматах і "допомагають" ухилянтам, присвоїли до своїх кишень більше одного мільйона гривень", – зазначила Сапьян.

Також вона зазначила, що якщо людина зловживає своїм становищем і отримує неправомірну вигоду, досудове розслідування звертається до суду і суд накладає арешт на майно цієї людини.

Нагадаємо

Від початку повномасштабного вторгнення Державне Бюро розслідувань проводило розслідування 1677 кримінальних проваджень щодо злочинів проти безпеки нашої держави.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі