ukenru
dbr-pereviryaye-podatkivtsiv-yaki-ne-pomitili-ukhilennya-vid-splati-aktsizu-na-pivtora-mln-grn

ДБР перевіряє податківців, які не помітили ухилення від сплати акцизу на півтора млн грн

 • 13439 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, розслідують кримінальне провадження за фактом можливого зловживання службовим становищем посадовими особами Головного управління Державної фіскальної служби в Дніпропетровській області. Про це повідомляє УНН з посиланням на ДБР.

Дії податківців призвели до ухилення від сплати підприємством акцизного податку на суму 1 млн 637 тис грн.

За попередньою інформацією, під час перевірки виробника тютюнової продукції, працівники податкової не помітили ухилення від сплати акцизного податку на суму 1 млн 637 тисяч грн.

Відбулися санкціоновані обшуки в приміщеннях Головного управління ДФС в Дніпропетровській області та за місцем ведення господарської діяльності підприємства.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Генеральна прокуратура України. Оперативний супровід — Головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ та оперативне управління Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві.

Кваліфікація: зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, ДБР викрило схему незаконного постачання обладнання до морського флоту РФ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП