ukenru
chinniy-chempion-ukrayini-kremenchuk-zdobuv-devyatu-pospil-peremogu-v-ukhl

Чинний чемпіон України "Кременчук" здобув дев'яту поспіль перемогу в УХЛ

 • 12651 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. У Білій Церкві "Білий Барс" та "Кременчук" своїм матчем продовжили 26-й тур чемпіонату Української хокейної ліги, повідомляє УНН з посиланням на сайт ліги.

"Білий Барс" після виграного матчу у "Сокола" був дуже заряджений на перемогу і в матчі проти діючих чемпіонів. Уже до середини періоду такий настрій вилився в дві закинуті шайби - спочатку більшість реалізував Благой, а потім першу шайбу після повернення закинув Бабинець.

У другому періоді "Кременчук" зібрався з силами і за перші 6 хвилин зрівняв рахунок на табло - відзначилися Орлов і Коробов. Через 4 хвилини Бабинець зробив дубль і знову вивів свою команду вперед, але "городяни" відповіли ще двома влучними кидками від Денискіна і Смірова, вперше в матчі заволодівши перевагою.

У третьому періоді кременчужани довели рахунок до впевненого, відзначившись ще 3 рази - по разу відзначилися Созонов, Орлов і Денискін. Фінальна сирена зафіксувала рахунок на користь "городян" – 7:3.

Зауважимо, що "Кременчук" виграв свій дев'ятий матч поспіль і продовжує утримуватися на другому місці в турнірній таблиці.

Українські Національні Новини

Спорт