ukenru
cherez-vibukhi-na-artskladakh-pokarali-ponad-100-lyudey-poltorak

Через вибухи на артскладах покарали понад 100 людей – Полторак

 • 9979 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Через вибухи на артилерійських складах з боєприпасами у Калинівці, Балаклії та Сватовому покарано більше 100 людей різних рангів. Про це повідомив Міністр оборони України Степан Полторак в ефірі телеканалу "ZIK", передає УНН.

"У кожному випадку мною приймалося рішення в рамках повноважень. Призначалося розслідування. Подавався наказ по покаранню людей і проведенню спеціальних заходів. Але, на жаль, цього недостатньо. Покарано більше ста людей по всім випадкам. Це і генерали, і офіцери", – повідомив Полторак.

Нагадаємо, 26 вересня 2017 року у Калинівці розпочались вибухи на одному з найбільших складів боєприпасів ЗСУ. З Калинівки та навколишніх сіл евакуювали близько 30 тисяч осіб.

23 березня 2017 року на складі боєприпасів у місті Балаклія, що на Харківщині, сталася пожежа. Боєприпаси від вогню детонували кілька днів. Пошкоджені будинки, постраждалі та сума збитків, що перевищила 200 млн грн.

29 жовтня 2015 року у місті Сватовому Луганської області загорілися склади з боєприпасами. У результаті вибухів боєприпасів загинуло 4 людини: 3 військовослужбовці та 1 цивільна. 20 осіб отримали поранення: 13 військових, 1 співробітник ДСНС та 6 цивільних.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП