ukenru
cherez-shtorm-v-chornomu-mori-pomenshalo-korabliv-rf-ta-povitryanoyi-rozvidki-gumenyuk

Через шторм в Чорному морі поменшало кораблів рф та повітряної розвідки - Гуменюк

 • 581774 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Через погану погоду росіяни не можуть проводити повноцінну повітряну розвідку, також через шторм у Чорному морі рашисти змушені зменшити кількість своїх кораблів. Про це повідомила в ефірі національного телемарафону речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, передає кореспондент УНН.

Цитата

«У нас штормить, і штормить дуже потужно. Цей шторм суттєво впливає на загальновійськову та бойову обстановку в тому числі, тому що корабельне угруповування ворога то збільшується, то зменшується. Воно наразі в критично малому стані. Зараз один корабель, але вчора їх було вдвічі більше. Тим не менш всі ракетоносії заведені в пункти базування і укриваються від шторму. Шторм потужний, дійсно є відгуки і тектонічних процесів, які впливають також на стан Чорного моря», - розповіла Гуменюк.

Деталі

За її словами, в Азовському морі також штормить, тому там немає взагалі на чергуванні кораблів.

«Висвітлення обстановки відбувається дистанційно. Також ці вітри не дають можливості ворогу проводити повноцінну повітряну розвідку. Тому, користуючись природною паузою, ми відпрацьовуємо бойові завдання», - сказала Гуменюк.

Доповнення

Через шторм у Чорному морі підвищена мінна небезпека.

Українські Національні Новини

Війна