chastyna-meshkantsiv-v-okupovanomu-krymu-zalyshylasia-bez-vodopostachannia

Частина мешканців в окупованому Криму залишилася без водопостачання

 • 48486 переглядiв

У тимчасово окупованих Керчі, Феодосії та Саках через пошкодження магістральних мереж частина абонентів залишилася без води. Окупаційна влада обіцяє відновити водопостачання до 17:00.

В тимчасово окупованих Керчі, Феодосії та Саках у Криму через пошкодження магістральних мереж частина абонентів залишилися без води. Про це заявив так званий міністр ЖКГ Криму максим новик, передає УНН.

"Сьогодні працюємо Керчі, Феодосії та Саках. Є пошкодження на магістральних мережах, частина абонентів без води. Бригади до виконання робіт вже приступили. Обмеження будуть зняті з 15:00 до 17:00", - сказав Новик.

Він додав, що пошкодження локального характеру на водоводах сталися також у Чорноморському, Сакському, Первомайському районах. Він пообіцяв, що до кінця робочого дня усі заявки будуть виконані.

Нагадаємо

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області вже два роки не вирішуються проблеми з водопостачанням. Жителі скаржаться на іржаву воду з-під крана, регулярні аварії та відсутність очистки, що призводить до зростання захворюваності на кишкові інфекції.

Популярні

Новини по темі