chasiv-yar-druzhkivka-yampil-ta-kurakhove-pid-vognem-vorog-obstrilyuvav-luganschinu-ye-poraneni-ta-zagibli

Часів Яр, Дружківка, Ямпіль та Курахове під вогнем: ворог обстрілював Луганщину, є поранені та загиблі

 • 1287691 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Російські війська завдали ударів та здійснили обстріли кількох населених пунктів на території Луганської області. Станом на ранок 5 лютого відомо про чотирьох загиблих та 11 поранених. Про це повідомив голова Луганської ОВА Павло Кириленко, передає УНН.

Деталі

Кириленко повідомив, що серед ночі росіяни завдали два ракетних удари по Дружківці: поранено 5 людей, пошкоджено 4 багатоповерхівки та дитсадок.

Під обстрілами також перебуває Вугледар та околиці громади. Там обійшлось без жертв протягом останньої доби.

«На Донецькому напрямку гучно було у Кураховому: прямим влучанням пошкоджено крамницю, також постраждали 2 багатоквартирні будинки та споруда підприємства. Зранку відбулися обстріли Соловйового Очеретинської громади та Авдіївки: пошкоджено 2 будинки у Соловйовому та околиці АКХЗ в Авдіївці», - повідомив Кириленко.

На Горлівському напрямку під вогнем опинився Часів Яр — пошкоджено щонайменше 7 житлових будинків та будівлю підприємства. Напружена ситуація у Соледарській громаді: пошкоджено три будинки у Роздолівці і ще три у Васюківці.

«На Лисичанському напрямку 1 людина загинула у Ямполі Лиманської громади. У Званівській громаді пошкоджено 2 будинки у Переїзному — без жертв», - повідомив Кириленко.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб: ЗСУ знищили ще 700 окупантів

     • 779004 переглядiв

    У Харкові "приліт" у центральній частині міста - Голова ОВА

     • 6285281 переглядiв