bula-osoblyvo-nebezpechnoiu-kudrytskyi-pro-ataku-rf-na-enerhetychnu-infrastrukturu

"Була особливо небезпечною": Кудрицький про атаку рф на енергетичну інфраструктуру

 • 35378 переглядiв

росія здійснила найбільшу атаку на енергетичну інфраструктуру України з початку повномасштабної війни, комбінуючи різні види зброї, такі як безпілотники-камікадзе, балістичні та крилаті ракети.

Удар армії рф 22 березня став найбільшою атакою на енергетичну інфраструктуру України з початку повномасштабної фази війни, оскільки супротивник поєднував різні засоби атаки, безпілотники-камікадзе, балістичні та крилаті ракети. Про це в коментарі The Associated Press заявив голова НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький, передає УНН.

Деталі

Як заявив Кудрицький, п'ятничний обстріл став найбільшим нападом на енергетичну інфраструктуру України з початку повномасштабної війни. 

Ця атака була особливо небезпечною, оскільки супротивник поєднував різні засоби атаки, безпілотники-камікадзе, балістичні та крилаті ракети. росія намагалася знищити кожен значний енергетичний об’єкт, який живить місто Харків, залишивши без світла щонайменше 700 тисяч осіб. За оцінками, без світла залишилися також кілька сотень тисяч клієнтів в інших регіонах

- сказав Кудрицький.

Нагадаємо

В ніч на 22 березня російські ракети атакували найбільшу гідроелектростанцію України, Дніпровську ГЕС у Запоріжжі, спричинивши пожежу, але загрози прориву греблі немає.

Популярні

Новини по темі

У Маріуполі пролунали вибухи - Андрющенко

 • 100834 переглядiв

На Львівщині горіла церква - ДСНС

 • 38015 переглядiв

Словаки голосують у першому турі президентських виборів

 • 35550 переглядiв