budanov-prokomentuvav-naslidky-udaru-po-aviabazi-savaslieika-ta-rozkryv-tsil-ataky-droniv-u-pidmoskovi

Буданов прокоментував наслідки удару по авіабазі "Саваслєйка" та розкрив ціль атаки дронів у підмосков'ї

 • 14283 переглядiв

Голова ГУР МО України Кирило Буданов підтвердив атаки українських дронів на військові об'єкти в росії. Близько 50 безпілотників атакували центр радіорозвідки в подольську, аеропорт остаф'єво та авіабазу міллерово.

Головне управленні розвідки Міноборони України після удару по аеродрому рф "Саваслєйка" і знищення кількох літаків, нещодавно здійснило атаки на авіабазу в ростовській області та Центр радіотехнічної розвідки у подольську. Про це повідомляє видання The War Zone, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що голова Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов підтвердив, що його відомство організувало ці операції. За словами Буданова, для виконання атак було використано близько 50 дронів.

Він зазначив, що були уражені центр радіоелектронної розвідки в подольському районі москви, аеропорт остаф'єво та авіабаза міллерово в ростовській області. Наразі триває оцінка масштабу завданих пошкоджень.

Ці атаки стали одними з наймасштабніших операцій українських дронів у глибокому тилу росії. За інформацією російського Міністерства оборони, у ніч на 21 серпня 45 дронів були збиті засобами ППО, зокрема - 11 у московській області та 23 у брянській.

Раніше, 16 серпня, українські дрони атакували російську авіабазу Савваслейка, де було знищено винищувач МіГ-31 та два військово-транспортних літаки Іл-76. Як пише видання, цей інцидент став черговим доказом здатності України завдавати удару по стратегічно важливих об'єктах росії на великій відстані.

Нагадаємо

У ніч на 21 серпня росіяни повідомили про атаку 10 дронів на московську область. Це одна з наймасштабніших спроб атакувати столицю рф, за словами мера москви собяніна.

Ольга Розгон

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Прем'єр Індії Моді прибув до Польщі з дводенним візитом

     • 8653 переглядiв