ukenru
borotba-za-vladu-miska-rada-cherkas-prosit-prezidenta-zakhistiti-golovu-ova-taburtsya-vid-napadiv-nardepiv

Боротьба за владу: міська рада Черкас просить Президента захистити голову ОВА Табурця від нападів нардепів

 • 380352 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Міська рада Черкас звернулася до Президента Володимира Зеленського та голови Верховної Ради Руслана Стефанчука з проханням надати оцінку діям нардепів, які дискредитують очільника Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця. Про це йдеться на сайті міськради, передає УНН.

Деталі

Під зверненням поставили свої підписи 29 депутатів Черкаської міської ради, міський голова Анатолій Бондаренко і секретар міської ради Юрій Тренкін.

У зверненні міськради йдеться про дії нардепа Віталія Войцехівського. Зазначимо, що раніше проти Табурця також виступав народний депутат Антон Яценко, який ініціював проти нього кримінальні справи та використовував відео блогера-шахрая, аби дискредитувати голову ОВА.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко також звернувся до нардепів і нагадав, що, на відміну від Табурця, їх на початку війни в регіоні не було.

Цитата

“За період другої каденції, я, міський голова, маємо вже п’ятого губернатора. Давайте вже забудемо. Якщо ви, народні депутати, хочете допомагати, то давайте допомагайте, а не просто робіть заяви. Бо ми вас в перші дні війни, тих, хто робить заяви, тут не бачили. Зовсім. Ми бачили голову Черкаської військової адміністрації, відповідних керівників правоохоронних органів. Вас тут не було. Точно так же я вас не бачив на жодному вшануванні нашого Героя.

Я б порадив вам сидіти тихенько у Верховній Раді і займатися своєю роботою, допомагати в обороні нашої країни (...) А не починаєте баламутити в області, коли вже все контрольовано, гарно і, фактично, працює, як годинник. Починаються оці розгойдування. Я розумію, вам не подобається. Вам же подобається працювати, коли все негарно, і подобається всілякі "шахери-махери" робити”, - зазначив Бондаренко.

Нагадаємо

На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну народний депутат Антон Яценко, який раніше також був членом “Партії регіонів”, “зник з радарів”. Його не бачили на рідному окрузі в Умані, а також він був відсутній у Верховній Раді під час голосування за впровадження воєнного стану в Україні.

Черкаський політик Андрій Дикун розповів, що у той самий час говорили про приїзд в Україну колишнього очільника Черкаської ОДА та “ексрегіонала” Сергія Тулуба, який втік з України у 2014 році. Як розповів Дикун, свого часу Яценко працював під його керівництвом. 

Після повернення до Умані Яценко розгорнув боротьбу проти місцевої влади на Черкащині.

Українські Національні Новини

Суспільство