ukenru
borotba-z-perekupami-kvitki-na-potyag-kiyiv-varshava-u-zastosunku-mozhna-kupiti-lishe-z-diya-pidpisom

Боротьба з перекупами: квитки на потяг "Київ-Варшава" у застосунку можна купити лише з "Дія.Підписом"

 • 44132 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Відтепер купити квитки на найпопулярніший поїзд «Київ – Варшава» у застосунку «Укрзалізниці» можна лише після верифікації акаунту з «Дія.Підписом». Про це у Telegram повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, пише УНН.

Цитата

«УЗ продовжує системну боротьбу з перекупами квитків, щоб українці не переплачували кошти та не шукали альтернативних варіантів для поїздок. Тепер придбати квиток на найпопулярніший потяг Київ — Варшава в застосунку Укрзалізниці можна тільки з Дія.Підписом», - пояснив Федоров.

Деталі

Він також підкреслив, що верифікація акаунту через «Дію» підтвердить, що ви — реальна людина. Тож якщо з акаунту масово купуватимуть та повертатимуть квитки — після перевірки його заблокують. А людина більше не зможе купити квиток онлайн, навіть якщо видалить застосунок і спробує пройти верифікацію через інший пристрій. Тепер купувати квитки зможуть тільки реальні користувачі.

Отже, купувати квитки зможуть тільки реальні користувачі. Зручно й без зайвого поспіху.

Окрім того, тепер повернути кошти за міжнародні квитки також можна буде у застосунку «Укрзалізниці» завдяки «Дія.Підпису».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці відтепер можуть сплатити штраф за адмінпорушення у "Дії"

Українські Національні Новини

Суспільство