ukenru
bolhariia-vydilyla-ukraini-60-tys-yevro-v-ramkakh-prohramy-orhanizatsii-ekonomichnoho-spivrobitnytstva-ta-rozvytku

Болгарія виділила Україні 60 тис. євро в рамках програми Організації економічного співробітництва та розвитку

 • 23276 переглядiв

Національні збори Болгарії схвалили виділення Україні 60 000 євро в рамках чотирирічної програми Організації економічного співробітництва та розвитку вартістю 16,5 млн євро, незважаючи на опозицію з боку деяких депутатів, які хотіли, щоб кошти були спрямовані на інші цілі.

Народні збори Болгарії схвалили виділення Україні 60 тис. євро в рамках чотирирічної програми Організації економічного співробітництва та розвитку. Про це повідомляє видання БНР, передає УНН.

Деталі

Народні збори схвалили фінансову допомогу Україні у розмірі 60 тис. євро в рамках чотирирічної програми Організації економічного співробітництва та розвитку, загальною вартістю 16,5 млн євро

- пише видання.

Зазначається, що опозиція виступала проти виділення коштів, оскільки, за словами депутата, Павела Мітова краще було би ці кошти передати болгарській діаспорі у Західних околицях на території сусідньої Сербії.

Нагадаємо

Новопризначений тимчасовий виконувач обов'язків міністра оборони Болгарії Атанас Запрянов хоче прискорити надання Україні пакетів військової допомоги, наголошуючи на нагальній необхідності зміцнення обороноздатності Києва.